SAMBUTAN JUBLI BUAH PUKUL LIAN KE-121 TAHUN


( 5hb Januari 1897 - 5hb Januari 2018 )

Thursday, November 24, 2011

Majlis Ujian Kefahaman & Kecekapan Tahap Peringkat Kebangsaan 2011

Bismillahirahmanirahim,

Insyallah Majlis ini bakal diadakan pada 10hb Disember 2011 ( Sabtu ).Tempat berlangsung Insyallah akan diadakan ditempat yang sama seperti tahun lepas 2010 iaitu Dewan HELP Residensi.

Jawatankuasa Pengelola yang dipimpin oleh Guru Dr Shahruddin a.k.a Din Misai sedang sibuk mengorak langkah membuat persiapan sebagai tuan rumah.Banyak perkara yang diambil perhatian umum mengetahui bahawa Dr. Din selaku Pengerusi Lian Padukan Kuala Lumpur / Selangor telah berjaya menganjurkan beberapa event besar selaku tuan rumah bagi Lian Padukan.Insyallah berkat doa semua yang terlibat diharap perjalanan persiapan ini tidak menghadapi banyak masalah.

Bagaimana dengan persiapan sahabat-sahabat yang bakal mengambil bahagian didalam ujian ini? Diharap saudara-saudari telah membuat persiapan rapi kerana pada hari itu adalah hari anda semua dalam melakukan yang terbaik bagi menunjukkan bahawa anda telah faham & cekap diatas latihan-latihan yang telah diterapkan kepada anda oleh setiap guru-guru gelanggang.Selamat datang juga kepada ahli-ahli dari setiap pelusuk negeri yang bakal mengambil bahagian.Semoga dengan perhimpunan ini kita semua dapat menambah kenalan baru dan mengeratkan ukhwah sesama cikgu dan ahli.Insyallah seminggu sebelum berlangsung saya akan update lagi bagi kemudahan2 yang mungkin diperlukan oleh mereka yang hadir.

Selamat Maju Jaya kepada semua yang terlibat.Semoga anda semua berjaya.

No comments: