SAMBUTAN JUBLI BUAH PUKUL LIAN KE-121 TAHUN


(5hb Januari 1897-5hb Januari 2015)

Wednesday, May 1, 2013

SAKSI UTAMA MALAM AIB

Bismilillahirahmanirahim..

Kepada semua pembaca yang sedang didatangi oleh seseorang dengan membawa kisah sedih dirinya konon di aniayai oleh bekas suami dan bekas murid2nya sila hubungi saya.Saya adalah saksi utama perjalanan kes yang aib.Mulanya saya ambil sikap berdiam diri kerana ingin pihak terbabit muhasabah diri namun nampaknya apabila maruah bekas suami dan gurunya di jual dijaja dengan cerita-cerita FITNAH saya terpanggil untuk menegakkan keadilan sebenar.

" Dengan lafaz Bismilillahirahmanirahim...Wallahi,Wabillahi,Watallahi..segala yang saya bakal dedahkan didalam medium ini atau di facebook atau secara lisan adalah benar sebenar2nya tanpa ada selindung"

Pendedahan 1

Walaupun mewarisi ilmu tempur serta ilmu2 yang berkaitan dan manfaat serta pernah digelar srikandi ianya tidaklah lebih kerana pernah menjadi isteri kepada Guru.Sebagai seorang guru dan suami kpd yang terbabit sudah tentulah meletakkan isterinya ketika masih bersama di tempat sewajarnya dengan penghormatan yang diterima,kemudahan-kemudahan yang dinikmati serta martabatnya agar pengiktirafan berjalan seiring namun Takdir Allah SWT melebihi segalanya hubungan yang disangka panas hingga ke petang akhirnya hujan di tengahari.Walau sejauhmana cuba diselamatkan namun Allah SWT ingin menunjuki Pak Guru bahawa jodohnya ini bukan sehingga ke jannah.Diakhir-akhir sebelum terzahir oleh Allah perbuatan mungkarnya isteri,Pak Guru sempat berikhtiar dengan alim ulama bagi mendoakan semula kebahagian mereka berdua.(INI BUKAN DARI SUMBER DENGAR CERITA,INI PENGALAMAN SAYA SENDIRI) .Benarlah Allah SWT melindungi hamba-hambaNya yang soleh walau terlihat berat penderitaan ditanggung.Disini saya tak ingin mengulas secara terperinci biarlah ia dalam bentuk poin-poin.Bagi mereka yang mengetahui lebih lanjut mampirlah kerumah saya atau kita bertemu dimana-mana.:-

* Tarikh Kejadian : 1/3/2013 
* Hari Kejadian    : Jumaat
* Tempat              : Hotel Bajet Seksyen 22,Shah Alam
* Jenis Kejadian    : Khalwat
* Bukti2 kejadian  : 

a) telefon bimbit pasangan lelaki yang mengandungi MMS (gambar-gambar berahi) & SMS ( mesej-mesej berahi) antara kedua2nya disamping mesej yang menyatakan tujuan bermalam di tempat kejadian adalah untuk berdua-duaan bermadu kasih.

b) rakaman pengakuan pasangan lelaki mengenai sudah berlaku aktiviti mungkar diantara mereka sejak 3-4 bulan sebelum kejadian (sudah berlaku perbuatan curang/khianat sebelum bercerai ?! ) & lain2 pengakuan visual dan audio dari pasangan lelaki yang terbabit.

Kesimpulannya secara peribadi :-

1. Pada masa kejadian dia masih dalam keadaan EDAH dimana seperti yang kita semua maklum dalam keadaan EDAH hanya bekas suaminya sahaja boleh mendatangi isterinya dan dengan perbuatan ini maka terbatallah penceraian tersebut namun didalam kejadian ini individu wanita terbabit telah melanggar syara' 

2. Pada masa kejadian ianya berlaku secara spontan dalam ilmu HAKIKAT ia sebenarnya kezahiran yang ingin ditunjukkan Allah Azzawajalla kepada mahklukNya bahawa sesuatu perbuatan mungkar lambat laun pasti terbongkar tambahan pula perlakuan aniaya jatuh kepada seorang suami yang baik.Anak angkat isteri pertama telah menemui secara tidak sengaja kenderaan 4x4 milik Pak Guru yang akhirnya membawa kepada pembongkaran aibnya sendiri.

3. Telah berlaku perlakuan khianat amanah diantara isteri dengan suaminya melalui penemuan MMS dan SMS serta pengakuan dalam bentuk audio dan visual semenjak 3 - 4 bulan sebelum cerai.

4. Tidak layak seseorang yang berakhlak sebegini dipercayai sumber keterangannya kerana ia khianat.Sekiranya dengan bekas suami yang juga gurunya ia berkhianat maka tidak mustahil juga ia berkhianat dalam persahabatan yang lain dengan modus operandi memburuk2kan dan memfitnah.Tidak layak juga dia diangkat oleh sesetengah pihak sebagai guru kerana moral diri dan ahlak dipersoalkan.
No comments: